top of page

Over mij

Ik ben nieuwsgierig naar het leven, naar wat mensen drijft, naar de lagen onder de laag. Zelf ben ik jarenlang niet in connectie geweest met mijn ware natuur.

Mijn agenda was altijd gevuld, mijn hoofd stond altijd ‘aan’, bezig met mijn omgeving, niet in contact met mijn eigen hart en de signalen van mijn lichaam.

Ik wilde het graag goed doen voor de ander en bewijzen dat ik goed genoeg was. Dit zorgde ervoor dat de keuzes die ik maakte niet altijd aligned waren met wat ík echt wilde en nodig had. 

saskiabeek.nl_Dana Wildeman LR-8602-2.jpg

Door mijn nieuwsgierigheid ben ik echter ook al vroeg begonnen met persoonlijke ontwikkeling. Door mijn studie en werkervaring bij de Raad voor de Kinderbescherming had ik al kennis over hoe onze mind en psyche werkt. Ik wilde echter meer leren voelen, leren luisteren naar mijn intuïtie, mijn bewustzijn vergroten en de verbinding tussen mijn hoofd en lichaam sterker maken. Opleidingen en trainingen op het gebied van

breathwork, lichaamswerk en systemisch kijken hebben mij onvergetelijke inzichten gegeven en een holistische kijk op de mens en het leven.

Op zakelijk vlak ontwikkelde ik mij steeds verder richting het coachen in (persoonlijk) leiderschap en werd ik partner bij Authentiek Leiderschap. Ook in mijn persoonlijke leven gebeurde er een hoop. Ik werd moeder, ik ging scheiden. Ik kon niet meer weglopen van het niet connecten met mijzelf. Door mijzelf echt aan te kijken, mijn patronen te onderzoeken, door alle processen heen te bewegen en contact te maken met mijn ‘True Nature’, kwam ik erachter dat daar alle wijsheid en waarheid ligt. En dat daar ook het

échte leven begint. In flow en overgave.

Mijn ervaring bij de Raad voor de Kinderbescherming, mijn achtergrond in systemisch werken, coaching, ademwerk, mijn werk als partner en coach bij Authentiek Leiderschap, maar zeker ook door het doormaken van het leven zelf, maakt dat ik een veilige en stevige basis bied voor jouw proces. 

Ik ontmoet je graag.

saskiabeek.nl_Dana Wildeman LR-8233.jpg
bottom of page