top of page
Balk website Daan (1).png

Quest Your Life

Hoe zou het voelen om twee dagen uit jouw normale habitat te stappen? Twee dagen 'just for you'. Waarin we samen de diepte in gaan, op zoek naar jouw drijfveren en kompas. In een prachtige omgeving, middenin de natuur.

Samen zorgen we ervoor dat je helderheid krijgt over wat je voelt, denkt en verlangt. Dit kan gaan over het pad dat je aan het bewandelen bent, jouw drijfveren en de volgende stap die jij wilt maken in jouw carrière.

Het kan ook gaan over moederschap  combineren met business, de verschillende rollen die je hebt, hoe je deze invult en daar balans in vindt. Wat de thema’s ook zijn, het gaat in elk geval over jou; Questioning your Life.

Liefs,

Dana

Wat kun je verwachten?

  • Online intake om jouw doel voor deze 2 dagen helder te krijgen

  • 360 graden Feedforward (deze ga je zelf ophalen)

  • Soulquest Journal

  • 2 daagse 'Quest Your Life'

  • Optioneel: verdiepende vervolg coach sessie(s)

Het programma

Door te vertragen, kun je meer voelen en krijgen je gedachten meer ruimte. De theorieën waarmee ik werk zorgen voor een stevig fundament. Daarnaast gebruiken we de natuur, breathwork, prachtige opdrachtkaarten en 1:1coaching om antwoord te krijgen op jouw vragen. We vertalen wat op deze diepere lagen zichtbaar wordt in woorden, concretevorm en stippelen de stappen uit die jij mag zetten om verder te kunnengroeien.

077A8633_websize.jpg

Ademwerk

Resoneert dit bij jou?

Voel je dan welkom om contact met mij op te nemen voor een kennismaking. 

2G7A9296.jpg

Stap jij in?

Tweedaagse Quest Your Life: prijs op aanvraag

Inclusief online intake, Soulquest Workbook,overnachting, koffie, thee, ontbijt, lunch, diner.

bottom of page