top of page
Balk website Daan (1).png

Breathwork

                                      - Je adem als medicijn -

Jouw adem is je belangrijkste energiebron en één van de meest effectieve manieren om in contact te komen met jouw lijf, gevoel, opgeslagen emoties en blokkades. Ik werk met de 'verbonden ademhaling’, waardoor je extra zuurstof en energie in je lichaam brengt en je zelfhelend vermogen activeert.

 

Het mooie aan ademwerk is dat het je precies geeft wat je nodig hebt. Los van wat je hoofd allemaal had bedacht, want je mind doet even niet mee. Vanuit je mind komen gedachtes over wat je ‘wilt’, maar dat is vaak juist niet wat je nodig hebt. Het effect van ademwerk gaat ver voorbij wat ik als ademcoach kan uitleggen of wat jij van te voren kunt bedenken. Het is niet altijd wat je verwacht, maar ruimt wel altijd een stuk van jouw rugzak op. 

 

We dragen allemaal een rugzak met bagage. Sommige bagage is van onszelf en hebben we tijdens ons eigen leven verzameld. Sommige bagage hebben we al bij onze geboorte cadeau gekregen. Er zit fijne bagage in en er zit troep in. Één ding is zeker: An empty backpack is impossible. En dat hoeft ook niet. ⁣Wanneer deze rugzak je echter in de weg gaat zitten, heb je werk te doen. Zo simpel is het. Dit is echter niet altijd leuk en het vraagt wat van je. Overgave, inspanning, de draak in de bek kijken. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen stukken. ⁣Het resultaat is echter dat je rugzak lichter wordt. Dat je meer vrijheid voelt. ⁣

Ademwerk is een prachtige methode als je de behoefte hebt om innerlijk werk te doen, te groeien in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spirituele groei. 

Hoe verloopt een ademsessie?

Tijdens een intakegesprek hebben we het over jouw rugzak en bepalen we jouw intentie, waar wil je aan werken?

Vervolgens starten we met de ademsessie. Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt op celniveau, kan vrijkomen en worden losgelaten. Dit gebeurt op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. 

Daarna volgt de ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ervaar je vaak gevoelens van diepe ontspanning, heling en vrijheid. 

Na de sessie is er ruimte om te delen wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie één tot anderhalf uur.

Is Ademwerk geschikt voor jou?

Een ademsessie helpt o.a. bij:

  • Verbinden met lichaam & gevoel ​

  • Loslaten van spanning en stress

  • Onverwerkt trauma

  • Slapeloosheid en vermoeidheidsklachten

  • Rust & balans

  • Je gelukkiger en zorgelozer voelen

  • Niet kunnen uiten wat in je leeft.

_DSC5418.jpg

Tarief

Individuele ademsessie

Intake & ademsessie € 175,-

Ademsessie € 155,- (1,5 uur)

(particulier tarief)

Strippenkaart

Voor 5 individuele ademsessies

€ 750,-

1 jaar geldig

Ademcirkel

Op aanvraag

Workshop

Op aanvraag

bottom of page